fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 83%

Vilac Klodser med lyd af Suzy Ultman

289,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8
vilac klodser suzy

289,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

Lette og sjove klodser med bondegårdsdyr som er sjove at ryste, stable og vælte igen og igen.  Klodserne fra Vilac laver forskellige raslelyde, når de rystes af de nysgerrige små hænder og giver baby en oplevelse af, hvordan han eller hun kan påvirke ting i sin omverden. En handling som kaldes for aktion-reaktion og som barnet er særlig optaget af i  sit 5. Tigerspring. Klodserne kan facilitere en god leg til at vække babys opmærksomhed på tyngdekraften og sin evne til at påvirke en handling.

  • Høj legeværdi fra 7 til 9 måneder (testet gennem DearBaby)
  • 11 klodser i alt
  • Materiale: træ
  • Designet af Suzy Ultman
vilac klodser suzy

289,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vilac Klodser med lyd af Suzy Ultman

Byg et tårn af de fine klodser. Flere af klodserne kan rasle, når man ryster dem, hvilket udfordrer barnets koordinationsevne, samtidig med at høresansen stimuleres. Vilac Klodser med lyd af Suzy Ultman kan facilitere en god leg til at vække babys opmærksomhed på tyngdekraften og sin evne til at påvirke en handling.

Lette og sjove klodser med bondegårdsdyr som er sjove at ryste, stable og vælte igen og igen.  Klodserne fra Vilac laver forskellige raslelyde, når de rystes.

  • Høj legeværdi fra 7 til 9 måneder (testet gennem DearBaby)
  • 11 klodser i alt
  • Materiale: træ
  • Designet af Suzy Ultman
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross