Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Belly Catch Set - kasteleg - BS Toys

299,95 kr.

Fremragende 4,8
Belly Catch Set - kasteleg - BS Toys

299,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Spillet er en skøn leg, som få gang i hele kroppen inklusiv lattermusklerne. Barnet øver flere motoriske færdigheder på en gang. Både hånd-øje koordinationen, finmotorikken og retningsforståelsen kommer i spil.
  • 4 bløde bolde medfølger
  • 4 veste med velcro foran og bagpå
Belly Catch Set - kasteleg - BS Toys

299,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Belly Catch Set - kasteleg - BS Toys er et sjovt aktivitetsspil fra BS Toys, der kommer med farverige veste og fire bløde bolde. Spillet går ud på at fange de bløde bolde ved at bruge velcrobåndet, der sidder fast på din vest. Indeholder 4 veste og 4 bolde. Der er velcrobånd både foran og bagpå vesten. Et sjovt og underholdende spil, der får gang i kroppen og hvor de små lærer både kaste- og gribe færdigheder.

Se vores udvalg af særlig gode spil til de mindste. 

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,409 kg
Størrelse 22 × 15 × 6 cm
Alder

Brand

Gaver

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross