Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 73%

Buldretrolden

109,00 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8
Buldretrolden

109,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Historien om Buldretrolden sætter fokus på dét at være sur. Rigtig sur. Hvem kender ikke til at blive så vred, at det føles som om, der er tordenvejr i maven? Buldretrolden er en sød og temperamentsfuld trold, som mange børn sikkert kan identificere sig med. En historie som hjælper børn til at sætte ord på deres følelser, og som beskriver vrede i flotte og fantasifulde tegninger i børnehøjde.
  • God læseoplevelse fra ca. 27 måneder (testet i DearBaby koncept)
  • Format: hardback
  • Mål: 31 x 23,5 x 1 cm
  • Antal sider: 28
  • Illustreret af: Stephan Pricken
Buldretrolden

109,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Buldretrolden bog

Bogen buldretrolden indeholder sjove detaljerede illustrationer, og forklarer nogle af de følelser som opstår, når man bliver vred. Buldretrolden forklarer også hvordan ‘undskyld’ hjælper til at komme videre. Målet er ikke at læse bogen fra start til slut, men at følge barnets nysgerrighed. Så hvad end I læser teksten fra punkt til prik eller ej, er det ikke succeskriteriet. Barnet kan sagtens blive grebet af bogen, men ikke af teksten. Derfor er det altid en god ide at observere barnets signaler når I læser sammen. Hvad er du særligt optaget af? Det kan være detaljerne i billederne som vækker erindringer om egne fortællinger eller lysten til at gå på opdagelse efter de små ting som gemmer sig på hver side. Sæt gerne lyd på . Giv jer tid, og læs teksten i bidder, måske vil barnet lytte lidt mere næste gang, når begejstringen for billederne har lagt sig.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien. Buldretrolden bog

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Brand

Bøger

,

Pre-loved

Alder

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross