Min Første Bog om Kroppen

59,00 DKK

Billedbog om kroppen fra Globe

For små børn er verden spændende og kæmpestor. Alting skal opdages, peges på og kaldes ved navn. Bogen lærer det lille nysgerrig barn om kroppen – hvordan den ser ud, og hvad den kan. Det styrker den tidlige sprogudvikling og begrebsforståelse.

  • Alder: 0-3 år
  • Papbog
  • 12 sider
  • 13,5 x 13,5 cm

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788742510414 Kategorier: , ,

Beskrivelse

”Min første bog om Kroppen” fokuserer på den personlige kunnen. Den voksne kan sætte ord på billederne i bogen og bagefter pege på barnets kropsdele. Bogen lægger op til mange timers dialog, og vil hjælpe barnet på vej til at forstå sig selv og sine omgivelser.

Hver bog i ”Min første bog om…”-serien fokuserer på en vigtig kunnen. Find også bogen Min første bog om Lyde på vores arkiv shop, der fokuserer på lyde og den musikalske kunnen. Bøgerne tager afsæt i forskning om børns udvikling og læring, og hjælper barnet med at sætte ord på sine omgivelser. Bogen har et enkelt udtryk, fordi pædagogisk forskning viser, at helt små børn forstår enkle motiver bedst.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Min Første Bog om Kroppen

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelse 15 × 2 × 15 cm
Brand

Bøger

Billedbøger, Papbøger

Aldersgruppe

Tigerspring

, ,

Typer