Min vildeste lydbog: Dinosaurer

149,95 DKK

Alle dine yndlingsdinosaurer, hvad enten det er Brachiosaurus, T-Rex eller Triceratops – er samlet i denne flotte bog, hvor du også kan røre ved dinosaurerne og høre, hvordan de lyder! Med realistiske illustrationer, seje rør-og-føl-effekter og fem spændende dinosaurlyde!

  • Antal sider: 10
  • Materiale: pap

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788772052625 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Min vildeste lydbog: Dinosaurer

Hvordan lyder en t-rex? Og hvad siger de andre dinosaurer? Rør ved dyrenes skin, så kan du høre deres lyde. En levende bog med billeder af de vildeste dinosaurer, rør-og-føl-effekter og dinosaur-lyde!

Alle dine yndlingsdinosaurer, hvad enten det er Brachiosaurus, T-Rex eller Triceratops – er samlet i denne flotte bog, hvor du også kan røre ved dinosaurerne og høre, hvordan de lyder! Med realistiske illustrationer, seje rør-og-føl-effekter og fem spændende dinosaurlyde! Min vildeste lydbog: Dinosaurer

  • Antal sider: 10
  • Materiale: pap

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn. Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Yderligere information

Vægt 0.410 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

Bøger

Billedbøger, Interaktive bøger, Papbøger