Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Natural Pyramid Stabletårn - Wooden Story

349,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 139 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Natural Pyramid Stabletårn – Wooden Story

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Det enkle stabeltårn fra Wooden Story er udført i bæredygtigt naturmateriale. Stabeltårnet undestøtter barnets udforskning af rækkefølger. I omkring 1 års alderen er barnet stadig optaget af at skille ting ad og samle dem igen. Se om I kan bygger stabletårnet op igen med de forskellige dele. Barnet elsker at finde ud af, hvordan delene passer sammen, og deres interesse for at ‘bygge op’ er voksende. Det styrker hånd-øje koordination og den logiske sans.
 • Anbefalet alder: 11 måneder+
 • FSC-certificeret træ
 • Stabletårnet måler 12 x 12 cm. og er 17,1 cm. højt.
 • Sættet består af 9 dele.
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Træet er behandlet med bivoks og botaniske olier
Natural Pyramid Stabletårn – Wooden Story

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Natural Pyramid Stabletårn - Wooden Story

Simpelt legetøj i naturmateriale giver barnet gode sanseoplevelser og udvikler fantasien.

Produktet er produceret i bæredygtigt træ, behandlet med bivoks og olie samt fri for skadelige kemikalier. Wooden Story anvender udelukkende FSC-certificeret træ, der er fri for skadelige kemikalier. Træet er slebet glat og behandlet med bivoks og botaniske olier, der sammen med den milde træduft giver barnet en sanselig oplevelse.

Det enkle stabeltårn fra Wooden Story er udført i bæredygtigt naturmateriale.

Stabeltårnet undestøtter barnets udforskning af rækkefølger. I omkring 1 års alderen er barnet stadig optaget af at skille ting ad og samle dem igen. Se om I kan bygger stabletårnet op igen med de forskellige dele.

Barnet elsker at finde ud af, hvordan delene passer sammen, og deres interesse for at ‘bygge op’ er voksende. Det styrker hånd-øje koordination og den logiske sans. Natural Pyramid Stabletårn - Wooden Story

 • Anbefalet alder: 11 måneder+
 • FSC-certificeret træ
 • Stabletårnet måler 12 x 12 cm. og er 17,1 cm. højt.
 • Sættet består af 9 dele.
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Træet er behandlet med bivoks og botaniske olier

 

Yderligere information

Vægt 0,710 kg
Brand

Alder

Tigerspring

Legetøj

,

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross