fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Sensory Fidget Tubes, sæt af 4

349,95 kr.

Fremragende 4,8
Sensory Fidget Tubes, Set of 4 Learning resources

349,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Beroligende sanserør. De 4 forseglede sanserør indeholder forskelligt indhold, som bidrager til hver deres beroligende sanseoplevelse. Rørene indholder en tyngdekraftsspinner, beroligende glitter, omvendt timeglas og et dimserør. Rørene lægger op til fordybelse og stimulerer observationsevnen ligesom de er en fryd for den visuelle sans.
  • Mål: H: 22, Ø: 5
  • Se video HER
Sensory Fidget Tubes, Set of 4 Learning resources

349,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sensory Fidget Tubes, sæt af 4

Fire forseglede rør som indeholder forskellige og fortryllende sanseoplevelser, som får hjernen til at slappe af.

Beroligende sanserør; Når dit barn sidder med rørene og ser på dem, skabes der et fokuseret sanserum, som giver ro.

De 4 forseglede sanserør indeholder forskelligt indhold, som bidrager til hver deres beroligende sanseoplevelse. Rørene indholder en tyngdekraftsspinner, beroligende glitter, omvendt timeglas og et dimserør. Rørene lægger op til fordybelse og stimulerer observationsevnen ligesom de er en fryd for den visuelle sans.

  • Mål: H: 22, Ø: 5

Se mere fra Learning Ressources HER, eller få viden omkring udviklende legetøj de mindste på vores Instagram.

Yderligere information

Vægt 0,800 kg
Størrelse 21,5 × 22,5 × 5 cm
Alder

Brand

Legetøj

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross