Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 81%

Puttekasse - Wooden Story - Shape Sorter Box Natural

359,00 kr. 69,00 kr.

Fremragende 4,8
Wooden story puttekasse

359,00 kr. 69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

Puttekasse fra Wooden Story

Puttekassens simple klodser har en glat og blød overflade, der vækker barnets taktile sans og inviterer til at udforske de forskellige former. Samtidig giver puttekassen barnets små fingre og hænder noget at tage fat i, styre og give slip på, når formerne skal matches med hullerne. Det styrker barnets hånd-øje koordination og sans for problemløsning.
 • Kan også købes Ny
 • Anbefalet alder 12+ måneder
 • FSC-certificeret træ
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Træet er behandlet med bivoks og botaniske olier
 • Emballagen kan have spor af de botaniske olier
Wooden story puttekasse

359,00 kr. 69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Puttekasse fra Wooden Story

Simpelt legetøj i naturmateriale giver barnet gode sanseoplevelser og udvikler fantasien. De forskellige former er spændende at udforske, og I kan lege “Må jeg få den runde eller firkantede?.” Puttekasse fra Wooden Story udfordrer barnets finmotorik, når formerne skal matches med de rigtige huller.

Produktet er produceret i bæredygtigt træ, behandlet med bivoks og olie samt fri for skadelige kemikalier. Wooden Story anvender udelukkende FSC-certificeret træ, der er fri for skadelige kemikalier. Træet er slebet glat og behandlet med bivoks og botaniske olier, der sammen med den milde træduft giver barnet en sanselig oplevelse.

 • Kan også købes Ny
 • Anbefalet alder 12+ måneder
 • FSC-certificeret træ
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Træet er behandlet med bivoks og botaniske olier
 • Emballagen kan have spor af de botaniske olier

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross