Smartphone Slide to learn – Fisher Price

189,95 DKK

Telefonen er underholdende og aktiverer baby gennem musik, lyde, farver, former og tal. De forskellige knapper vækker nysgerrigheden og fremmer forståelsen af aktion-reaktionsmønstre – nemlig at barnets handling har en effekt. Gennem de 75+ sange, lyde og melodier stimuleres desuden lytte og kommunikationsevnen og legetelefonen er derfor sjov og indbyder til masser af leg og læring.

  • Alder: 9 måneder+
  • Mål: 15,7 x 8,3 cm
  • Inkluderer 3 stk. LR44 batterier
  • Brug globusknappen til at vælge sprog: Svensk, dansk, finsk, norsk, engelsk

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-972-1654 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Smartphone – Slide to learn, Fisher Price

Laugh & Learn®-legetøjet 2 i 1 skub og lær-smartphone fra Fisher-Price®

Den smarte legetelefon fra Fisher Price er perfekt til de mindste, som elsker at få fingrene i spændende legetøj og ting i hjemmet, der kan trykkes på og udforskes. Babyer har forståelse for omverden. De ser mønstre, som de kopierer i deres egen leg. Legetelefonen er derfor ideel til at fremme rollespil og fantasi hos baby.

Legetelefon er underholdende og aktiverer baby gennem musik, lyde, farver, former og tal. De forskellige knapper vækker nysgerrigheden og fremmer forståelsen af aktion-reaktionsmønstre – nemlig at barnets handling har en effekt. Gennem de 75+ sange, lyde og melodier stimuleres desuden lytte og kommunikationsevnen.  Legetelefonen er derfor sjov og indbyder til masser af leg, læring og bevægelse.

Fisher-Price udvikler sjovt og lærerigt legetøj i top-kvalitet til de mindste og har næsten 90 års erfaring med produktion af legetøj. Fisher Price har sit helt eget “Play Lab”, hvor 3.500 børn og 1.500 forældre, hvert år hjælper til med at teste og udvikle nyt Fisher Price legetøj.  Fisher-price har til formål at berige familiers liv, bringe glæde og hjælpe med at udvikle det enkelte barns unikke natur.

 

 

Yderligere information

Vægt 0.455 kg
Størrelse 20.5 × 15.5 × 4.5 cm
Aldersgruppe

,

Brand

Tigerspring

, ,

Typer

,