Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 82%

Vtech Baby Putteskole DK

329,95 kr. 59,00 kr.

Fremragende 4,8
Vtech Baby Putteskole

329,95 kr. 59,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Vtech Baby Putteskole styrker barnets logiske sans, finmotorik og form- og farvegenkendelse. Puttekassen har en sjov dør, hvor barnet vil elske åbne-lukke funktionen, og at putte ting ind i huset og tage dem ud igen. Uglen introducere alfabetet mens barnet lytter til mere end 50 syng-med sange, musik, lydeffekter og sjove sætninger. Barnets evner styrkes i forhold til at få ting til at passe sammen, og puttekassen hjælper barnet til at lære om former, farver og tal.
  • Alder: 1 år+
  • Dansk tale
  • Høj legeværdi fra 18 måneder
  • Leveres uden batterier
  • 4 klodser i alt
  • 27,9 x 17,8 cm
Vtech Baby Putteskole

329,95 kr. 59,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vtech Baby Putteskole DK - med dansk tale

Vågn op, det er skoletid! Vær klar til sjov læring når uglen introducere alfabetet. Med de farverige klodser lærer barnet om form og farver mens det lytter til mere end 50 syng-med sange, musik, lydeffekter og sjove sætninger. Legen med klodserne fremmer barnets motoriske udvikling. Inkl. 1 lysknap der spiller masser af glade melodier for barnet. Fra 12 mdr.

Styrker barnets logiske sans, finmotorik og form- og farvegenkendelse. Puttekassen har en sjov dør, hvor barnet vil elske åbne-lukke funktionen, og at putte ting ind i huset og tage dem ud igen. Uglen introducere alfabetet mens barnet lytter til mere end 50 syng-med sange, musik, lydeffekter og sjove sætninger. Barnets evner styrkes i forhold til at få ting til at passe sammen, og puttekassen hjælper barnet til at lære om former, farver og tal.

Se en video HER

Mere legetøj med lyd og lyd HER

  • Alder: 1 år+
  • Dansk tale
  • Høj legeværdi fra 18 måneder
  • 4 klodser i alt

Yderligere information

Vægt 0,960 kg
Størrelse 27,9 × 17,8 × 27,9 cm
Alder

,

Brand

Tigerspring

Legetøj

Pre-loved

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross