fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 66%

Insektklodser - Tickit

699,00 kr. 239,00 kr.

Fremragende 4,8
tickit insektklodser

699,00 kr. 239,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Insektklodserne fra Tickit giver barnet mulighed for at undersøge insekter fra hele verden på nært hold. De tykke træklodser har et flot farvefoto af insekterne på hver side. Klodserne kan lære barnet om forskellige insekter, som I efterfølgende kan gå på opdagelse efter ude i naturen. Samtidig kan I tale sammen om, hvordan insekterne ser ud, hvad de spiser, og hvor i verden de lever. I kan også øve jer på at navngive insekterne.
  • 33 klodser i alt
  • Print på begge sider
  • Den største insektklods måler:10.8 cm x 8.5 cm x 2 cm
  • Anbefalet alder: 12 måneder+
  • Nursery World Awards 2019
tickit insektklodser

699,00 kr. 239,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Træklodser fra Tickit - Insektklodser

Nu er det tid til at gå på opdagelse i insekternes forunderlige verden. De fleste børn i vuggestuealderen og børnehavealderen fascineres af insekter. I blandt de 33 smukke træklodser finder I velkendte krible krabler dyr som: myren, bænkebideren, mariehønen, tusindbenet, lusen, larven og mange flere fra hele verden22. Insektklodserne har en perfekt størrelse til de små hænder. Klodsernes bredde gør dem lette for børn at placere på højkant. Klodserne rengøres nemt med en fugtig klud og er robuste mod slag.

DearBaby kan varmt anbefale bogen Krible Krable Rim for de Små fra forlaget Carlsen som tilkøb. I bogen finder I søde børnerim om mange af de danse insekter fra Wooden Minibeast Bloks sættet. Når I taler sammen om insektklodserne, læser i bogen og går på jagt efter insekterne i naturen, vil barnet opleve en visuel og fysisk kobling, som støtter barnet i sin sproglige udvikling og genkendelse af insekter.

Yderligere information

Vægt 1,016 kg
Størrelse 29 × 20 × 5 cm
Brand

Alder

Legetøj

, ,

Pre-loved

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross