Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Mentari kortterminal

69,00 kr.

Fremragende 4,8
Mentari kortterminal

69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Mentari kortterminal er til husets lille butiksindehaver. Den flotte rolleleg kortterminal har påmalede knapper som dekoration, "bonprinter" og kortlæser. Inklusiv 3 printede kvitteringer og et illustreret betalingskort.
  • Materiale: Træ
  • 1,5 x 7 x 11 cm
  • Alder: 3-5 år
Mentari kortterminal

69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Mentari kortterminal er til husets lille butiksindehaver. Den flotte rolleleg kortterminal er lavet i træ og har påmalede knapper som dekoration, "bonprinter" og kortlæser.  Kortterminalen og de tilhørende dele indbyder til mange timers leg i barnets legetøjsbutik, restaurant eller isbutik. Gør ligeom mor og far og kør betalingskortet igennem terminal, brug "trådløs betaling" eller stik kortet inde i bunden af terminalen. Barnet kan også lege, at han eller hun taster et beløb ind på terminalen og lader en voksen betale for varerne med dankort. Efterfølgende kan det gives en kvittering for købet.

Mentari kortterminal er inklusiv 3 printede kvitteringer og et illustreret betalingskort.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,146 kg
Størrelse 3 × 13 × 13 cm
Legetøj

Alder

Brand

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross