fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 9%

Puslespil med køretøjer - B. Toys

219,95 kr. 199,95 kr.

Fremragende 4,8
Puslespil arbejdskøretøjer B. Toys

219,95 kr. 199,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Puslespil med arbejdskøretøjer fra B.Toys bringer den traditionelle leg med puslespil til live med et spændende lastbiltema. Hver puslespil er omhyggeligt skåret og lavet af holdbart træ, der sikrer timevis af underholdning og glæde for dit barn. Børnene vil elske at sammensætte forskellige lastbilmotiver, fra brandbiler og dumpere til politibiler og transportvogne.
  • Mål: 19 x 6 x 14 cm
  • Alder: Fra 2,5 år
 
Puslespil arbejdskøretøjer B. Toys

219,95 kr. 199,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Puslespil med arbejdskøretøjer fra B. Toys bringer den traditionelle leg med puslespil til live med et spændende og farverigt lastbiltema. Hver puslespil er omhyggeligt skåret og lavet af holdbart træ, der sikrer timevis af underholdning og glæde for dit barn. Børnene vil elske at sammensætte forskellige lastbilmotiver, fra brandbiler og dumpere til politibiler og transportvogne. At lægge puslespil stimulerer øje-til-hånd-koordinationen og træner den logiske tankegang. Perfekt til at træne dit barns finmotrik med. Puslespil med arbejdskøretøjer bliver leveret i en flot trækasse, som gør det nemt at holde styr på puslespillets mange brikker.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,488 kg
Størrelse 19 × 14 × 6 cm
Alder

Legetøj

Brand

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross