fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Puslespil om hjemmet - Vilac

149,00 kr.

Fremragende 4,8
vilac puslespil hjemmet

149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

Her får du fire puslespil, hvor det gælder om at samle brikkerne til forskellige rum i hjemmet. Kaninen sover i sin seng, spiser morgenmad, tager et bad og læser en god historie. Måske kan barnet genkende handlingerne fra sin egen hverdag. Den logiske sans og finmotorikken trænes, når man lægger puslespil. Her giver det anledning til at tale med barnet om ting, I gør i hverdagen.

  • Mål: 16 x 13 cm
  • Alder: 2 år +
  • Materiale:
  • Mærkning: CE
vilac puslespil hjemmet

149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Puslespil om hjemmet - Vilac

Tal om det der fanger barnets interesse på puslespillene. På den måde bygger I videre på barnets sproglige udvikling. Barnet lærer nye ord, som de kan bruge i forskellige sammenhænge. Brikkerne er mærket med en farve, så forældrene kan sorterere brikkerne til de enkelte puslespil.

Her får du fire puslespil, hvor det gælder om at samle brikkerne til forskellige rum i hjemmet.

Kaninen sover i sin seng, spiser morgenmad, tager et bad og læser en god historie. Måske kan barnet genkende handlingerne fra sin egen hverdag.

Den logiske sans og finmotorikken trænes, når man lægger puslespil. Her giver det anledning til at tale med barnet om ting, I gør i hverdagen. Puslespil om hjemmet - Vilac

  • Mål: 16 x 13 cm
  • Alder: 2 år +
  • Materiale:
  • Mærkning: CE

Yderligere information

Vægt 0,345 kg
Størrelse 16 × 13 × 6 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

Pre-loved

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross