Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Sansebolde med pinde og perler - Edushape

149,00 kr.

Fremragende 4,8
edushape sansebolde med pinde og perler

149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

2 stk. sansebolde til de mindste. Den ene har små farvede perler, mens den anden har pinde. Indholdet i sanseboldene giver en dejlig blid og behagelig raslelyd, der stimulerer babys høresans. Dutterne på boldene gør, at de er nemme for små hænder at gribe fat om, samtidig med at babys følesans stimuleres. Det styrker babys kropsfornemmelse. Når sanseboldene trilles foran baby, mens det ligger på maven på gulvet, fremmer det hovedkontrol og styrker stabiliteten i hovedløftet.
  • Høj legeværdi fra 4 mdr. (Testet i DearBaby konceptet)
  • Mål: 10 cm Ø
  • Sælges som sæt
  • Se alle vores sansebolde her
edushape sansebolde med pinde og perler

149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sansebolde med pinde og perler - Edushape

Begge sansebolde giver en blid lyd, når de er i bevægelse, som gør dem ekstra sjove at lege med. Barnet kan rasle med dem, trille eller kravle efter dem - den kan også anvendes til blid massage (husk at det skal være behageligt og rart for barnet, så pas på ikke at trykke for hårdt).

Den ene har små farvede perler, mens den anden har pinde. Indholdet i sanseboldene giver en dejlig blid og behagelig raslelyd, der stimulerer babys høresans. Dutterne på boldene gør, at de er nemme for små hænder at gribe fat om, samtidig med at babys følesans stimuleres. Det styrker babys kropsfornemmelse. Når sanseboldene trilles foran baby, mens det ligger på maven på gulvet, fremmer det hovedkontrol og styrker stabiliteten i hovedløftet.

  • Høj legeværdi fra 4 mdr. (Testet i DearBaby konceptet)
  • Mål: 10 cm Ø
  • Sælges som sæt
  • Se alle vores sansebolde her

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross