fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Stort Legekøkken - Tender Leaf - Storslået

3.499,00 kr.

Fremragende 4,8
Tender Leaf legekøkken stort

3.499,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tender Leaf - Storslået legekøkken - La Fiamma!

Stort legekøkken fra Tender Leaf. Et køkken med alt, hvad hjertet kan begære af muligheder for rolleleg med vask og komfur, emhætte, pizzaovn og masser af skabe og skuffer. Køkkenet inkluderer ovn og kogeblus med 4 klikknapper og dobbeltskab. Indhold: Pizzaovn med 5 træbjælker, 1 pizzaplade, 2 pizzabunde, 2 filt toppings, æg, løg, ost, champignon, ananas, pepperoni, tomat, parmesan og rivejern, 1 stegepande, 2 træredskaber i holder, 1 hvid skål med 3 citroner, 3 gulerødder i en plantekasse, traditionel italiensk kaffekande, 2 kopper, 2 dekorerede tallerkener, 3 magnetknive, salt- og peberkværn og en musselin grydelap. BEMÆRK: Denne varer er en bestillingsvarer og tages derfor ikke retur. Leveringstiden kan være længere end normalt. Skriv til os på chatten eller info@dearbaby og hør nærmere vedrørende leveringstiden, da leveringstiden kan variere.
  • Materiale: Massivt Gummitræ
  • Skal samles, montering nødvendig
  • Produkt: 100 x 32,5 x 101 cm
  • Emballage: 20 x 53 x 71 cm
 
Tender Leaf legekøkken stort

3.499,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stort Legekøkken - Tender Leaf - Storslået

Tender Leaf skaber trælegetøj, der taler til børns fantasi og er fremstillet til at holde til et helt liv fyldt med leg og kærlighed.

Produktdesignet stræber efter at være lærerigt gennem leg og at opmuntre alle børn til at være sig selv, vokse med selvtillid og have det sjovt!
Høje standarder og retningslinjer sørger for, at hvert enkelt produkt produceres etisk forsvarligt, bæredygtigt og sikkert, og som opfylder de høje, europæiske standarder. Den familiedrevne, indonesiske fabrik opererer med høje standarder for uddannelse og respekt for medarbejdere og giver beskæftigelse til hundredvis af lokale landsbyboere. Produktmaterialerne er fremstillet af statsgodkendt tømmer fra brugte gummitræer, som tilmed genplantes. Krydsfineren er FSC-certificeret. Emballagen inkluderer genbrugspap og papir. Det sidste trin i processen er strenge tests for at overgå de internationale sikkerhedsstandarder for legetøj.

 

Indhold: Pizzaovn med 5 træbjælker, 1 pizzaplade, 2 pizzabunde, 2 filt toppings, æg, løg, ost, champignon, ananas, pepperoni, tomat, parmesan og rivejern, 1 stegepande, 2 træredskaber i holder, 1 hvid skål med 3 citroner, 3 gulerødder i en plantekasse, traditionel italiensk kaffekande, 2 kopper, 2 dekorerede tallerkener, 3 magnetknive, salt- og peberkværn og en musselin grydelap.

  • Materiale: Massivt Gummitræ
  • Skal samles, montering nødvendig
  • Produkt: 100 x 32,5 x 101 cm
  • Emballage: 20 x 53 x 71 cm

BEMÆRK: Denne varer er en bestillingsvarer og tages derfor ikke retur. Leveringstiden kan være længere end normalt. Skriv til os på chatten eller info@dearbaby og hør nærmere vedrørende leveringstiden, da leveringstiden kan variere.

Spielwarenmesse Toy Award, PreSchool 3-6 år, nomineret
Junior Design Awards 2020, bronzemedalje for bedste legetøjsdesign 3-5 år

Stort Legekøkken - Tender Leaf - Storslået

 

Yderligere information

Størrelse 20 × 53 × 71 cm
Brand

Alder

Gaver
Legetøj

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross