Tegu – biler med magneter

179,00 DKK

Kvalitetslegetøj i høj klasse fra amerikanske Tegu. Magnetbilerne er designet til små nysgerrige hænder, der elsker at eksperimentere med at få ting til at passe sammen. Klodserne har indkapslede magneter, der giver barnet succesoplevelser med at sætte de enkelte dele sammen. Børn er instinktivt nysgerrige, og bilerne giver barnet anledning til at gå op opdagelse og bruge sin fantasi uden at skulle nå frem til et bestemt resultat.

  • Bilerne sælges seperat
  • Anbefalede alder: 1 år+
  • Hver bil består af tre dele
  • Materiale: Øko-venligt træ malet med vandbaseret og giftfri lak
Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tegu bilerne giver barnet mulighed for at udfolde sin fantasi og eksperimentere med magnetisme. De er udført i massivt træ, glatslebet og malet med naturlige farver, som gør produktet super lækkert at røre ved. Alle produkter fra Tegu kan kombineres, så barnet kan eksperimentere med at bygge endnu større konstruktioner. Find også Magnetic Tegu Tram og Magnetic Wooden Blocks 24-piece på shoppen.

  • Bilerne sælges seperat
  • Anbefalede alder: 1 år+
  • Hver bil består af tre dele
  • Materiale: Øko-venligt træ malet med vandbaseret og giftfri lak
Vidste du at:

Tegu har givet den velkendte træblok et nyt spark: magneter. De magnetiske byggesten er designet i USA og produceret i Honduras. Træet kommer fra bæredygtige, lokale kilder og gør byggestenene stabile, holdbare og biologisk nedbrydelige. Magneterne tilføjer en enorm legeværdi til den sædvanlige byggesten og sikrer stabilitet i konstruktionen. Takket være et specielt design er magneterne indbygget i indersiden af ​​byggestenen og er derfor usynlige, utilgængelige og absolut sikre. Det specielle ved produkterne er, at alle blokke i de forskellige sæt kan kombineres med hinanden. Oplev de mange konstruktionsmuligheder, som dit barn kan lade fantasien løbe vild med.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Orange, Yellow & Teal

Brand

Typer

,

Tigerspring

,

Aldersgruppe

Du kunne også være interesseret i...