fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 13%

Vilac - Labyrint - Lille by

230,00 kr. 199,00 kr.

Fremragende 4,8
Vilac - Labyrint - Lille by af Ingela P Arrhenius

230,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

I labyrintspillet, skal man bruge en lille magnetisk pen til at hjælpe de farvede kugler på en rejse gennem den smukke by. En grøn kugle skal i et træ, en rød i en blomst og to andre i hjulene på en bus. En underholdende aktivitet, der hjælper børn med at udvikle finmotorik, rumlig sans, logik og ordforråd, når de navngiver farver og genstande. Velkommen til Ingela P. Arrhenius' poetiske verden.
  • Materiale: Træ, akryl
  • Produkt: 30 x 20 x 3 cm
  • Alder: 2-4 år
Vilac - Labyrint - Lille by af Ingela P Arrhenius

230,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vilac - Labyrint - Lille by af Ingela P Arrhenius

Dyk ned i en sjov og interaktiv leg med labyrintspil, hvor barnet skal bruge en lille magnetisk pen til at hjælpe farvede kugler på en spændende rejse gennem en smuk by. Legetøj er designet til at udfordre og underholde barnet, samtidig med at det bidrager til deres udvikling af finmotorik, rumlig sans, logik og ordforråd.

I labyrintspillet er der fire farvede kugler, der skal placeres forskellige steder i byen. En grøn kugle skal finde sin vej op i et træ, mens en rød kugle skal lande i en smuk blomst. De to andre kugler har deres destination i hjulene på en bus. Ved at bruge den magnetiske pen kan barnet styre og guide kuglerne gennem labyrinten og opnå de ønskede resultater.

Aktiviteten har en bred vifte af udviklingsmæssige fordele for det lille barn. Ved at interagere med spillet og hjælpe kuglerne på vej med den magnetiske pen styrkes deres finmotorik. Samtidig udvikler de deres rumlige sans ved at forstå og navigere gennem forskellige stier og forhindringer.

Labyrintspillet fremmer også logisk tænkning, da barnet skal planlægge deres rute og træffe beslutninger for at opnå målet. De bliver udfordret til at tænke i strategier og overveje forskellige muligheder, hvilket stimulerer deres kognitive evner.

Få inspiration til mere leg på vores Instagram.

Yderligere information

Vægt 0,510 kg
Størrelse 31,5 × 22 × 3,5 cm
Brand

Alder

, ,

Legetøj

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross