Den Lille Bog om Store Følelser

129,00 DKK

Barnets følelsesmæssige udvikling er ligeså vigtig som den sproglige- og motoriske udvikling. Bogen er et fantastisk værktøj til forældre, så de kan hjælpe barnet med at forstå og regulere sine følelser. På hver side introduceres en ny følelse, der afspejler sig i billederne, og der er forslag til, hvordan man kan skabe dialog og leg omkring de enkelte følelser knyttet til egne oplevelser i hverdagen.

  • Skrevet af Ina Victoria Haller og illustreret af Lea Letén
  • Bogen er lavet til børn mellem 1,5-6 år
  • Mål: Længde 20,3 cm, bredde 1 cm, højde 20,3 cm
  • ISBN: 9788711489499

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788711489499 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Den Lille Bog om Store Følelser

Et godt råd til forældrene er at læse især indledningen og afslutningen. Det giver inspiration til, hvordan man kan tale om positive og negative følelser med barnet. Man kan allerede begynde at tale om følelser med barnet fra 1,5 års alderen og opefter. Især i 2-3 års alderen begynder forståelsen for de store følelser som at være vred, glad, ked af det og bange at blive mere tydelige, og barnet begynder også at kunne sætte ord på sine oplevelser.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Den Lille Bog om Store Følelser

Yderligere information

Vægt 0.288 kg
Størrelse 20.3 × 1 × 20.3 cm
Brand

Typer

Aldersgruppe

Bøger

Bøger om følelser, Højtlæsning

Gaver