Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Den Lille Bog om Store Følelser

129,00 kr.

Fremragende 4,8
Den Lille Bog om Store Følelser

129,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Barnets følelsesmæssige udvikling er ligeså vigtig som den sproglige- og motoriske udvikling. Bogen er et fantastisk værktøj til forældre, så de kan hjælpe barnet med at forstå og regulere sine følelser. På hver side introduceres en ny følelse, der afspejler sig i billederne, og der er forslag til, hvordan man kan skabe dialog og leg omkring de enkelte følelser knyttet til egne oplevelser i hverdagen.
  • Skrevet af Ina Victoria Haller og illustreret af Lea Letén
  • Bogen er lavet til børn mellem 1,5-6 år
  • Mål: Længde 20,3 cm, bredde 1 cm, højde 20,3 cm
  • ISBN: 9788711489499
Den Lille Bog om Store Følelser

129,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den Lille Bog om Store Følelser

Et godt råd til forældrene er at læse især indledningen og afslutningen. Det giver inspiration til, hvordan man kan tale om positive og negative følelser med barnet. Man kan allerede begynde at tale om følelser med barnet fra 1,5 års alderen og opefter. Især i 2-3 års alderen begynder forståelsen for de store følelser som at være vred, glad, ked af det og bange at blive mere tydelige, og barnet begynder også at kunne sætte ord på sine oplevelser.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Den Lille Bog om Store Følelser

Yderligere information

Vægt 0,288 kg
Størrelse 20,3 × 1 × 20,3 cm
Brand

Alder

Bøger

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross