Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 24%

Se, hvad jeg kan: Jeg sidder på potte - Mais & Co.

129,95 kr. 99,00 kr.

Fremragende 4,8
Pottetræning. Jeg sidder på potte bog Mais & Co.

129,95 kr. 99,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

I dag skal jeg på potte. Jeg sætter mig og venter. Så sker det: Jeg tisser og laver stort. En skøn interaktiv bog, som barnet kan spejle sig i. Bogen handler om at sidde på potte, og den indbyder til dialogisk læsning, fordi der er masser at tale om. Det fremmer barnets sproglige udvikling og forståelsen af hverdagssituationen 'at gå på potte'. De interaktive elementer er med til at fastholde barnets opmærksomhed og stimulerer nysgerrigheden.
 • Anbefalet alder: Fra 18 måneder
 • Drejeskive og interaktive elementer
 • Mål: 17 x 17 x 18
 • Solide papsider
 • Antal sider: 10
 • I samme serie: Se, hvad jeg kan: Jeg er i bad
Pottetræning. Jeg sidder på potte bog Mais & Co.

129,95 kr. 99,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Pottetræning med Se, hvad jeg kan: Jeg sidder på Potte – Mais & Co.

En bog om, hvad barnet skal lære at mestre som lille. Pottetræning kan være en stor ting, og derfor kan det være rigtig godt at støtte sig til en bog om emnet, som barnet kan spejle sig i. Bogen indbyder til masser af snak og dialogisk læsning, og de interaktive elementer (solide dreje-elementer og trække op og ned) er med at fastholde barnet opmærksomhed og kan tjene som et fint lille ritual. Sammen kan I pege på tingene i bogen og herefter på barnets egne ting, f.eks. potten. Du kan sætte ord på de rutiner, som bogen beskriver omkring handlingen 'at gå på potte'. På den måde kan barnet bedre spejle sig i situationen.

 • Anbefalet alder: Fra 18 måneder
 • Drejeskive og interaktive elementer
 • Mål: 17 x 17 x 18
 • Solide papsider
 • Antal sider: 10
 • I samme serie: Se, hvad jeg kan: Jeg er i bad

En anden serie, der også er rigtig god til dialogisk læsning, er Sprogstart-serien fra Mais & Co. Bøgerne har også interaktive elementer. De handler om sengetid, kroppen, vuggestue og de fem sanser.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0,331 kg
Størrelse 17 × 17 × 18 cm
Alder

,

Bøger

,

Brand

Tigerspring

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross