Tilbud

Sprogstart: Min lille bog om Kroppen

59,00 DKK

En spændende bog om kroppen, der giver anledning til dialogisk læsning med mor og far, og som gør barnet klogere på sin fantastiske krop. I bogen sættes der ord på de forskellige dele af kroppen, og de interaktive elementer, som barnet kan trække op og ned, er med til at fastholde deres opmærksomhed. Bogen er også god, når de bliver ældre, da de kan tilføje flere ord og tale om, hvordan kroppen bruges, og at kroppe ser forskellige ud.

  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Mål: Tykkelse 2 cm, Bredde 17 cm, Højde 17 cm
  • Materiale: Pap

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788793723399-brugt Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Sprogstart: Min lille bog om Kroppen

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

En spændende bog om kroppen, der giver anledning til dialogisk læsning med mor og far, og som gør barnet klogere på sin fantastiske krop. I bogen sættes der ord på de forskellige dele af kroppen, og de interaktive elementer, som barnet kan trække op og ned, er med til at fastholde deres opmærksomhed. Bogen er også god, når de bliver ældre, da de kan tilføje flere ord og tale om, hvordan kroppen bruges, og at kroppe ser forskellige ud. Min lille bog.

  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Mål: Tykkelse 2 cm, Bredde 17 cm, Højde 17 cm
  • Materiale: Pap

Yderligere information

Vægt 0.326 kg
Størrelse 17 × 2 × 17 cm
Variant

Min lille bog om kroppen, Min lille bog om sengetid

Brand

Typer

Det Bæredygtige Valg

Aldersgruppe

,