fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

TickiT bundle - Sensory Blocks + Mirror blocks

928,00 kr. 799,00 kr.

Fremragende 4,8
Sensory Block Set.

928,00 kr. 799,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bundle - indeholder 2 sæt sanseklodser fra TickiT.  Få fingrene i 24 robuste sanseklodser med spejle, perler, farvet akrylglas, farvet sand og glitrende vand. Kombinationen giver en helt særlig sansoplevelse til de små. Indeholder: Large Mirror block set: 8 stk. Barnet kan udforske sit eget spejlbillede eller fange lysglimtene i spejlene – barnet vil blive betaget af lyset, der reflekterer tilbage. Sensory Block Set. 16 stk. De sensoriske klodser indeholder forskellige materialer, som bidrager til en helt særlig sanseopevelse og snak omkring konsistensen, farver og refleksioner. Kig gennem glasset og oplev en verden af farver og refleksioner i solen.  De robuste sanseklodser fra TickiT er lavet i gummitræ. Deres glatsleden overflade giver barnet en taktil oplevelse og gør dem lækre og lette for de små hænder at håndtere og stable. De forskellige former og størrelser er spændende at udforske. Klodserne har akrylspejle på begge sider. 
 • I alt 24 store klodser 
 • Alder: 12 måneder+
 • Produceret i bæredygtige naturgummitræ
 • 4 forskellige former
 • Rektangel: L 14 cm x B 7 cm x D 3 cm
 
Sensory Block Set.

928,00 kr. 799,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

TIckiT bundle - Sensory Blocks + Mirror blocks

Bundle - indeholder 2 sæt sanseklodser fra TickiT. En kombination af vores Large Mirror og Sensory Block Set. Få fingrene i 24 robuste sanseklodser med spejle, perler, farvet akrylglas, farvet sand og glitrende vand. Kombinationen giver en helt særlig sansoplevelse til de små.

De robuste sanseklodser fra TickiT er lavet i gummitræ. Deres glatsleden overflade giver barnet en taktil oplevelse og gør dem lækre og lette for de små hænder at håndtere og stable. De forskellige former og størrelser er spændende at udforske. Klodserne har akrylspejle på begge sider. 

LEG MED SANSERNE – FRA 12 MDR.

Large Mirror block set:

 • God til stablelege. Byg et enkelt tårn med de firkantede klodser, eller I kan udfordre jer selv og få alle klodserne til at balancere ovenpå hinanden. Det kræver fingersnilde og koncentration.
 • Tal og lær om størrelser og former. Hvad hedder de forskellige former, og kan I finde den mindste klods?
 • Alder: 12 måneder+
 • Produceret i bæredygtige naturgummitræ
 • 4 forskellige former
 • 8 stk i alt
 • Rektangel: L 14 cm x B 7 cm x D 3 cm

Sensory Block Set

16 Blocks. De sensoriske klodser indeholder forskellige materialer som perler, gennemsigtigt akryl, farvet sand og glitrende vand. Sanseklodserne er robuste og har en passende størrelse til de små hænder. Størrelsen og den glatsleden overflade gør dem lækre og lette for de små hænder at håndtere og stable.

 • Produceret i bæredygtige naturgummitræ
 • 4 forskellige former
 • 4 forskellige farver
 • Good Toy Guide Award, Practical Pre-School Awards
 • Rektangel: L 14 cm x B 7 cm x D 3 cm

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross