Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Tugl cube - Fat Brain Toy

229,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 99 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
tugl cube

229,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Produktet er særligt velegnet til styrke finmotoriske færdigheder, når barnet udforsker årsag virkning ved at trække silikoneboblerne ud og ind. Det giver en tilfredsstillende 'blop' lyd, som fanger barnets nysgerrighed. Den bløde silikone stimulerer taktilsansen, mens de klare farver er gode for den visuelle sans.
  • Se video HER
  • Fra 2 år
  • Fri for BPA
  • Mål: 8 x 8 cm
tugl cube

229,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tugl cube - Fat Brain Toy

På hver side af terningen er der en indbygget silikoneboble med et greb, som barnet fra 2 år let kan trække ud og skubbe ind igen. Ikke kun små børn har glæde af Tugl Cube, men også teenagere og voksne, fordi aktiviteten er beroligende, samtidigt med at 'plob' lyden er dejlig tilfredssillende, når grebene trækkes ud og skubbes ind igen.

Hos børn er produktet særligt velegnet til at styrke finmotorikken, taktilsansen, den visuelle sans og forståelsen af årsag-virkning.

Se video HER

Fat Brain Toys legetøj er prisvindende legetøj fra USA, med læring, kvalitet og sikkerhed i højsædet.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Størrelse 21 × 13 × 6 cm
Alder

Brand

Legetøj

, ,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross