Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Whirly Squigz - Baby Spinner

289,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 139 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Whirly spinners fat brain toys

289,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Whirly Squigz fidget spinner er fascinerende for børn i flere aldre. De vækker barnets nysgerrig og træner deres observationsevne. Produktet er lavet i silikone, der er fantastisk til taktil- og finmotorisk leg. Anbefales af vores eksperter fra DinBørnekiropraktor. Se videodemonstration her.
  • Alder: 5 mdr+
  • Sæt med 3 spinners
  • Materiale: fødevaregodkendt silikone
Whirly spinners fat brain toys

289,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Whirly Squigz Baby Spinner - Fat Brain Toys

Sansecellerne under huden aktiveres, når barnet rører ved den bløde silikone og de forskellige strukturer. Faktisk er den taktile sans koncentreret i håndfladerne, og den har en vigtig betydning for deres kropsbevisthed.

Whirly Squigz - Fat Brain Toys spinnerne har alle sugekopper, så mor eller far kan sætte dem fast på alle glatte overflader. Eksempelvis på spisebordet så spinnerne holder barnet godt beskæftiget, når de sidder i højstolen og venter på mad.

De har et rigtig gode kugleleje, så de snurrer rundt ved selv det mindste dask. Og sugekoppen gør, at de ikke falder på gulvet. Samtidig udfordres barnets finmotorik, når de får dem til at snurre rundt, og de fascineres sikkert af, at de bliver ved med at dreje af sig selv.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross