fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Slikbiler - Træk-slip biler - Le Toy Van

79,00 kr.

Fremragende 4,8
Slikbiler - Træk-slip biler - Le Toy Van

79,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Slikbiler med træk-og slip i smukke pastelfarver og udført i træ. Den lille bil fås i 4 forskellige designs. Slikbilerne er produceret i gummitræ og malet med vandbaseret maling. Legetøjsbilerne er dermed fri for giftig og skadelig kemi.
 • Produkt: 9 x 4,2 x 6,8 cm.
 • Alder: 3+
 • Vandbaseret maling
 • Bæredygtig træproduktion
 • Produceret af gummitræ
Slikbiler - Træk-slip biler - Le Toy Van

79,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Isbilen - Træk-slip biler - Le Toy Van

Træk og lad isbilen suse afsted! Eller måske skal det være donut-bilen?

Slikbiler med træk-og slip i smukke pastelfarver og udført i træ.

Den sødeste lille slikbil fra Le Toy Van. Bilen er lavet i træ og har den sjove funktion med at når bilen trækkes tilbage, kører den selv fremad når den slippes. Så skal der køres ræs!

Den lille bil fås i 4 forskellige designs, alle træbilerne er lavet af gummitræ og malet med vandbaseret maling. Legetøjsbilerne er altså både fri for giftig og skadelig kemi, samt bæredygtige. Isbilen - Træk-slip biler - Le Toy Van

 • Vandbaseret maling
 • Bæredygtig træproduktion
 • Produceret af gummitræ
 • Slikbil af træ
 • Træk og slip funktion
 • Anbefalet alder 3år+

Yderligere information

Vægt 0,079 kg
Størrelse 9 × 4,2 × 6,8 cm
Farve

Lilla, Pink, Rød, Turkis

Brand

Legetøj

Alder

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross