Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Fat Brain Toys Tobbles Neo

339,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 99 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Fat Brain Toys Tobbles Neo

339,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Et innovativt stabletårn fra Fat Brain Toys i flotte farver, der er genialt til at give baby succesoplevelser med at stable. Halvkuglerne har vægt i bunden, og barnet kan stable dem, så de balancerer oven på hinanden. Det udfordrer hånd-øje koordination og motoriske færdigheder.
  • Anbefalet alder: Fra 9 mdr (testet i DearBaby konceptet)
  • Mål: Højde 28,5 Diameter 11 cm
  • 7 dele i alt
Fat Brain Toys Tobbles Neo

339,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fat Brain Toys Tobbles Neo

Barnet kan gå på opdagelse i de enkle dele for at finde ud af, i hvilken rækkefølge delene skal stables i. Legen fremmer barnets visuelle tænkning og læring om størrelser. Kuglerne kan både trille, spinde og vugge. Den bløde tekstur og de skulpturelle kurver er fantastiske til at stimulere den taktile sans.

Et innovativt stabletårn fra Fat Brain Toys i flotte farver, der er genialt til at give baby succesoplevelser med at stable. Halvkuglerne har vægt i bunden, og barnet kan stable dem, så de balancerer oven på hinanden. Det udfordrer hånd-øje koordination og motoriske færdigheder. Fat Brain Toys Tobbles Neo

  • Mål: Højde 28,5 Diameter 11 cm
  • 7 dele i alt

Yderligere information

Vægt 0,608 kg
Størrelse 11 × 11 × 28,5 cm
Brand

Tigerspring

Alder

Legetøj

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross