fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

FRIGG Rope silikone sutter - Str. 2

74,00 kr.Medlemspris: 59,20 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
FRIGG Rope silikone sutter

74,00 kr.Medlemspris: 59,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

De smukke FRIGG Rope sutter er designet med en rund brystvorteform, som ligner mors bryst i både form og materiale. Suttehovedet er lavet i 100 % medicinsk silikone med en ekstra blød SilkySoft™ overflade, så den føles mere behagelig og naturlig for baby at sutte på. Den runde form anbefales blandt andre af pædiatriske kiropraktorer i Danmark. Sutten er meget holdbar, da den er sammensat med et innovativt Click-lock™-system, som sikrer, at den ikke går i stykker.
 • Flere farvemuligheder
 • Str. 2 (6-18 mdr)
 • Materiale: Medicinsk silikone
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Designet og fremstillet i Danmark
 • Udskiftes efter 1-2 måneders konsekvent brug
FRIGG Rope silikone sutter

74,00 kr.Medlemspris: 59,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

FRIGG Rope silikone sutter 2-pack - Str. 2

Rope sutterne er designet med udgangspunkt i et reb, som smukt omkranser sutterne. Sutterne er designet med en rund brystvorteform, som ligner en mors bryst i både form og materiale. Forklaringen på dette er, at når baby skal til at amme, ruller tungen sig op omkring brystvorten og skaber et vakuum, som får mælken til at flyde. Når baby sutter på en rund sut, ruller baby tungen rundt på samme måde. Suttehovedet er lavet i 100 % medicinsk silikone med en ekstra blød SilkySoft™ overflade, så den føles mere behagelig og naturlig for baby at sutte på. Den runde form anbefales blandt andre af pædiatriske kiropraktorer i Danmark.

 • Str. 2 (6-18 mdr)
 • Materiale suttehoved: Medicinsk silikone
 • Materiale skærmen: Polypropylen (PP)
 • 100 % fri for BPA, PVC og ftalater
 • Nippelmål: 30 mm
 • Designet og fremstillet i Danmark
 • Sikkerhedsstandard: EN1400 + A2 test
 • Med et nyt click-lock™-system (patentanmeldt)
 • Med en ny SilkySoft™ brystvorte/suttehoved
 • Af sikkerhedsmæssige årsager gennemgår hver FRIGG sut en bred vifte af tests, der simulerer den stress, en sut bliver udsat for

FRIGG Rope silikone sutter 2-pack

Innovativ click-lock™-system
Takket være innovativ tænkning og fantastisk teknologi er FRIGG kommet frem til en ny og smartere måde at samle sine sutter på. En måde, der gør det muligt at samle de 5 forskellige FRIGG suttedele med et enkelt klik, uden at bruge nogen kraft overhovedet. Dette gør FRIGGS nye sutter mere holdbare, end de var før. Den enkle metode til at samle FRIGG suttedele sikrer, at ingen af materialerne lider under nogen form for stress såsom højt tryk, hårde træk eller skub. Den stressfri monteringsproces ændrer den måde sutter er blevet sat sammen på i årevis, og derfor adskiller FRIGG sutter sig fra enhver anden sut på markedet. Det gør FRIGG til et meget sikkert valg.

Care guide FRIGG sutter:
Læg sutten i en skål og hæld den med kogende vand. Lad det trække i 3-5 minutter. Må ikke nedsænkes i mere end 5 minutter. Læg sutten på en flad overflade for at lufttørre. Brug ikke sterilisatorer, mikroovn eller opvaskemaskine. For optimal sikkerhed og hygiejne anbefaler vi at kassere sutten efter 1-2 måneders konsekvent brug. Tjek altid sutten før brug og kasser ved første tegn på skade eller slid.

Yderligere information

Vægt 0,036 kg
Størrelse 10,5 × 18 × 4,5 cm
Alder

Brand

Tigerspring

, , , , ,

Legetøj

Farve

Honey Gold/Portobello - str. 2, Silver Gray/Dark Navy - str. 2, Blush/Cream - str. 2, Honey Gold/Powder Blue - str. 2

Gaver

,

Non-toys

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross