Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Moulin Roty - Aktivitetsklodser

289,00 kr.

Fremragende 4,8
Moulin Roty

289,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stack-up activit cubes fra Moulin Roty (NYHED)

Lette og sjove klodser med junglemotiver som er sjove at ryste, stable og vælte igen og igen.

  • 11 dele i alt
  • Materiale: træ
Moulin Roty

289,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Moulin Roty - Aktivitetsklodser

Nogle af Aktivitetsklodserne kan rasle, når man ryster dem, hvilket udfordrer barnets koordinationsevne, samtidig med at høresansen stimuleres.

Stack-up activity cubes (NYHED)

Lette og sjove klodser med junglemotiver som er sjove at ryste, stable og vælte igen og igen.

  • 11 dele i alt
  • Materiale: træ
Legetøj fra Moulin Roty

Moulin Roty er fransk legetøj, når det er bedst! Firmaet har i mere end 40 år skabt et eventyrligt univers af fransk designet kvalitetslegetøj, i skønne farver og bløde materialer, fyldt med smukke illustrationer og detaljer. Bedst kendt er Moulin Roty's bløde bamser og babylegetøj, som er fyldt med detaljer, som man ikke kan stå for.

Legetøjs sortimentet fra Moulin er til familier der er klar på at udfordre deres børn. Mange børn elsker at efterligne det, de voksne gør, men kan ikke altid være med på de voksnes præmisser. Derfor har Moulin gjort sit, for at børnene kan lege med – hvad end der gemmer sig en tømrer eller botaniker i maven på barnet.

Yderligere information

Vægt 0,570 kg
Størrelse 17 × 17 × 5,5 cm
Brand

Legetøj

,

Tigerspring

Alder

Gaver

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross