fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 30%

Is og macarons, legemad I træ

299,95 kr. 209,00 kr.

Fremragende 4,8
Is og macarons, legemad i træ

299,95 kr. 209,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Her får du isvafler, iskugler, ispinde og macarons i træ med smukke farver. Børn elsker farver og legeværdien er høj med alle de mange dele. Dit barn kan sammensætte sin egen is efter smag og farver, og der medfølger 2 tallerkener, teskeer, iskugleske samt et lille fad. Sættet fra New Classic Toys er høj kvalitet og leveres i en fin æske med magnetlukning og en strop, til at transportere legemaden rundt i.

  • Æskemål: 19 x 13 x 14 cm
  • Godkendt fra 3 år
  • Materiale: træ
Is og macarons, legemad i træ

299,95 kr. 209,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Is og macarons, legemad I træ- New Classic Toys

Her får du isvafler, iskugler, ispinde og macarons i træ med smukke farver. Børn elsker farver og legeværdien er høj med alle de mange dele. Dit barn kan sammensætte deres egen is efter smag og farver, og der medfølger 2 tallerkener, teskeer, iskugleske samt et lille fad. Sættet fra New Classic Toys er høj kvalitet og leveres i en fin æske med magnetlukning og en strop, til at transportere legemaden rund i.

  • Æskemål: 19 x 13 x 14 cm.
  • Godkendt fra 3 år.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,882 kg
Størrelse 19 × 14 × 13 cm
Alder

Legetøj

,

Brand

Gaver

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross