Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 29%

Skruedyr på hjul - Djeco

139,00 kr. 99,00 kr.

Fremragende 4,8
Djeco

139,00 kr. 99,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Skruedyrene fra Djeco er en fantastisk finmotorisk øvelse. Det kræver præcision og koncentration at ramme hullerne på dyrene med hjulene og finde et af de tilhørende hjul med gevind, som skal skrues på. Bagefter kan baby lege med de søde dyr og køre dem frem og tilbage på gulvet. Det motiverer baby til mere bevægelse.
  • 3 dyr med hjul
  • 15 dele i alt (inkl. opbevaringsæske)
  • Æskens mål: Længde 22,6, højde 22.6, bredde 4,5 cm
  • Materiale: træ
Djeco

139,00 kr. 99,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Skruedyr på hjul - Djeco

I kan også øve jer på navnene på de tre dyr. Tal om hvordan dyrene ser ud. Hvilke farver har de?

Skruedyrene fra Djeco er en fantastisk finmotorisk øvelse. Det kræver præcision og koncentration at ramme hullerne på dyrene med hjulene og finde et af de tilhørende hjul med gevind, som skal skrues på.

Bagefter kan baby lege med de søde dyr og køre dem frem og tilbage på gulvet. Det motiverer baby til mere bevægelse. Farverne er nøje afstemt, og udtrykket er både sødt og eventyrligt

Skruedyr på hjul - Djeco

  • 3 dyr med hjul
  • 15 dele i alt (inkl. opbevaringsæske)
  • Æskens mål: Længde 22,6, højde 22.6, bredde 4,5 cm
  • Materiale: træ
Vidste du at

Djeco er en familieejet virksomhed, som er gået i arv fra mor til søn, hvor nøgleordene er kreativitet, mod og passion. Moderen Véronique skabte en lille virksomhed tilbage i 1954, hvilket var en udfordrende tid for kvinder at kaste sig ud i sådan et eventyr. Hun udvikler hurtigt smukke, intelligente og sjove spil og bliver belønnet med 4 legetøjs-Oscars i de efterfølgende år.

I mange år var Djeco gået i stå, hvor til sidst synes sønnen Frédéric at det skulle der gøres noget ved. 1997 skaber han en kollektion af læringspil, hvilket var en sjældenhed på dette tidspunkt. I dag tiltrækker Djeco ofte kunstneriske teams og grafiske designer, fordi de er med til at udforske og udfordre hvordan fremtidens legetøj skal se ud.

Djeco er fantastisk design og stor legeværdi indenfor puslespil, spil, brætspil, uroer, snekugler og meget mere. Med legetøj fra Djeco får du kvalitetsprodukter, der følger barnets forskellige udviklingstrin og skaber god legeværdi uanset, hvilket trin barnet er på. Virksomheden har nemlig et helt unikt mærke, som der ikke findes noget at sammenligne med, grundet deres valg af materialer og fine designs. DearBaby er derfor stolte af at have udvalgt noget af deres legetøj.

Yderligere information

Vægt 0,556 kg
Størrelse 22,6 × 4,5 × 22,6 cm
Brand

Alder

Legetøj

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross