fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 33%

B. Toys - Kick & Play Party Pad

299,00 kr. 199,00 kr.

Fremragende 4,8
B. Toys - Kick & Play Party Pad

299,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Lad festen begynde! Sjovt musikpanel der kan monteres i seng eller kravlegård så barnet kan sparke på panelet for at aktivere de sjove lyde. Når barnet bliver ældre kan det sidde og lege og endnu ældre, tager de den med rundt i det praktiske håndtag.
  • Mål: Længde 35 cm
  • Alder: fra 6 måneder
  • 3 forskellige lydindstillinger: Dyrelyde, klaver og tossede lyde.
B. Toys - Kick & Play Party Pad

299,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kick & Play Party Pad - B Toys

Det sjove party pad panel med musik og lyde kan bruges både i mave- og rygliggende.

Forældrene kan aktivere lys og musik ved at trykke på de store knapper. Dette kan motivere barnet til ligge på maven, fordi de har noget spændende at kigge på. De store knapper giver små hænder succesoplevelser med at ramme, når barnet øver sig på at række ud efter legetøjet. Panelet kan også spændes fast på seng eller kravlegård, så barnets ben- og mavemuskler aktiveres, når de sparker på de store knapper. Barnet belønnes med blinkende lys og forskellige lyde, hvilket både stimulerer deres auditive- og visuelle sans. Kick & Play Party Pad - B Toys

  • Mål: Længde 35 cm
  • Alder: fra 6 måneder
  • 3 forskellige lydindstillinger: Dyrelyde, klaver og tossede lyde.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross