Væltelegetøj – Moulin Roty

119,00 DKK

Væltelegetøj med klokkelyd

Den runde og farverige væltelegetøj kan vippe, men vælter aldrig. Den vender altid tilbage til oprejst position, så det lille barn altid har legetøj inden for rækkevidde, som han eller hun kan øve sig på at række ud efter. Væltelegetøjet har det smukkeste cirkusmotiv, der sammen med den blide klokkelyd, fanger det lille barns interesse.

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-DJ06111-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Væltelegetøj – Moulin Roty.

Væltelegetøjet er sjovt at puffe til, og barnet fascineres af, at legetøjet retter sig op igen efter et puf. Væltelegetøjet giver samtidig den dejligste blide klokkelyd, der stimulerer høresansen på en behagelig måde. Serien Les Jouets Métal fra Moulin Roty er fyldt med legetøj med fine cirkusmotiver, og legetøjet er forarbejdet i metal. Baseret på cirkussets glade tema og inspiration fra 70’erne appellerer de farverige illustrationer til de mindste i familien.

Væltelegetøj med klokkelyd

Den hverken triller væk eller vælter. Det betyder, at barnet altid har legetøjet indenfor rækkevidde, så det kan øve sig i at gribe ud efter det. Barnet har allerede i 3 måneders alderen stor glæde af væltelegetøj, fordi legetøjet ikke triller væk fra barnet. Væltelegetøj – Moulin Roty

Yderligere information

Vægt 0.192 kg
Størrelse 10 × 10 × 13 cm
Variant

Ny, Brugt få gange

Brand

Aldersgruppe

Tigerspring