Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Eventyrlig pop-op bog - Tornerose

79,95 kr.

Fremragende 4,8
pop-up-bog-tornerose

79,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Eventyrlig pop-up bog med Tornerose for de mindste. Tornerose er det velkendte eventyr af Brødrene Grimm, hvor prinsessen stikker sig på en ten og sover i hundrede år. Når I blader i bogen, popper de flotteste illustrationer op. Bogen er i kraftig kvalitet, og barnet bliver sikkert fascineret af figurerne og motiverne, som har 3D effekt. Målet er ikke i sig selv at læse bogen fra start til slut - følg i stedet barnets nysgerrig og tal om dét, barnet bliver optaget af. Historien stimulerer barnets sproglige udvikling. Samtidig er eventyr med til at udvikle fantasi og empati.
  • God oplevelse allerede fra 2 år
  • Papbog
  • 12 sider
  • Mål: 26 x 20 x 2 cm
  • Findes også med Peter Pan
pop-up-bog-tornerose

79,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Pop-up bog Tornerose - Karrusel

Eventyrlig pop-up bog med Tornerose for de mindste. Tornerose er det velkendte eventyr af Brødrene Grimm, hvor prinsessen stikker sig på en ten og sover i hundrede år. Det er en rigtig god bog at være sammen om, og når I blader i bogen, popper de flotteste illustrationer op. Bogen er i kraftig kvalitet, og barnet bliver helt sikkert fascineret af figurerne og motiverne, som har 3D effekt. Målet er ikke i sig selv at læse bogen fra start til slut - følg i stedet barnets nysgerrig og tal om dét, barnet bliver optaget af. Historien stimulerer barnets sproglige udvikling. Samtidig er eventyr med til at udvikle fantasi og empati.

  • Fra 2 år
  • Papbog
  • 12 sider
  • Mål: 26 x 20 x 2 cm

En helt perfekt gave til barnedåb eller fødselsdag.-up

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,388 kg
Størrelse 26 × 20 × 2 cm
Alder

Bøger

,

Brand

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross